Over Drukdrukdruk

Drukdrukdruk/Drukdrukdruk.html
Producten_Drukdrukdruk.html
Contact_Drukdrukdruk.html

Webshophttps://www.etsy.com/nl/shop/Drukdrukdruk?ref=l2-shopheader-name
 

Wij zijn Arjan Middelkoop en Joa Middelkoop, broer en zus. We komen dus uit hetzelfde nest zoals ze dat weleens zeggen. Ons nest was altijd afgeladen vol met knutselspullen en allerhande creatieve mogelijkheden. Het is ons dus met de paplepel ingegoten door twee altijd actieve en gedreven ouders.


Er was altijd wel iets te organiseren, van thema kampen voor de jeugd tot rommelmarkten voor een goed doel. Niet zo gek dus dat onze studies werden afgestemd in deze richting.


Onze levens hebben niet altijd zo parallel gelopen als nu, Arjan is elf jaar ouder dan Joa en was dus al veel eerder het huis uit. Nu zijn we beide gesetteld in Utrecht en hebben we de handen ineen geslagen.


We willen een combinatie zijn van iets verzinnen en iets maken. Dat vinden we leuk en samen hebben we de kennis en kunde om het professioneel te vervaardigen.


De rode draad in onze uitwerking is over het algemeen een grafische techniek in een wat traditionele context. We houden van handwerk en ambacht, zo worden onze producten één voor één uniek en altijd onder een bepaalde exclusiviteit geschaard.


We proberen dingen in een andere context te plaatsen zodat het gaat opvallen omdat het plotseling anders is. Het liefst materiaal of producten die zijn afgedankt en weggegooid. Iets dat niet meer interessant is, begeerlijk te krijgen. De woordgrap heeft ook een kracht die we leuk vinden. Zo kan in één keer alles op een ander spoor worden gezet, erg leuk!


Drukdrukdruk?


“Hoe gaat het met je?”

“Jaaaa, drukdrukdruk he!”


Oké druk dus..? Zo gaat het.


Is druk goed? Is druk niet goed? Misschien druk wel, maar drukdrukdruk niet, dat is misschien te druk en dat is niet leuk.


Heb je de laatste tijd nog iets leuks gezien?

Even stil gestaan bij wat je fijn vindt? Verrast door schoonheid?

Je bewust geworden van iets alledaags?

Ergens langsgefietst en terug gelopen om het even beter te bekijken?

Was daar wel tijd voor?


Wij willen even stil staan bij wat het is. Er even over nadenken, vind ik het mooi, fijn, lelijk of nutteloos? En wat kan het worden, voor mij of voor een ander?