Bingobroche

<< Terug naar productenProducten_Drukdrukdruk.html
Drukdrukdruk/Drukdrukdruk.html
Producten_Drukdrukdruk.html
Contact_Drukdrukdruk.html
Over_Drukdrukdruk.html
Webshophttps://www.etsy.com/nl/shop/Drukdrukdruk?ref=l2-shopheader-name
 

€15,00 excl. verzendkosten


Bestel hier je Bingobroche >>


Of mail je bestelling naar info@drukdrukdruk.net


Kennen jullie dit spel nog? Blijkbaar is het niet meer zo populair als vroeger. Wij hebben deze afdankertjes verzameld en “in een ander jasje gestoken!”


Speldregels


Deze broche bestaat uit:


1. 5 houten nummerschijfjes, willekeurig genummerd en gemerkt met één van de letters

B-I-N-G-O.


2. 1 kaart, elk 5 rijen met aan het hoofd van elke rij een

der 5 letters B-I-N-G-O. Elke rij bevat, verticaal, 5 van de 15 nummers van elke lettergroep, behalve de middelste rij, welke van een vrije plaats in het midden heeft, gemerkt met een ‘ster’.


3. Een speld.


De Bingobroche kan gespeld worden door iedereen die een exemplaar in zijn/haar bezit heeft. De regel is om aan de achterzijde de speld los te maken doormiddel van het

vergrendelingsmechanisme naar boven te draaien. Nu kan de speld met een soepele beweging naar onderen worden bewogen met een lichte druk naar voren. Prik nu met uiterste zorgvuldigheid de speld door uw kleding en deze plus minus na twee en een halve centimeter weer naar buiten. U ziet nu het scherpe gedeelte van de speld weer uit de stof steken. Zorg dat het vergrendelingsmechanisme open staat en buig de speld met geringe druk van onder weer in de vergrendeling, draai het mechanisme richting onderzijde weer dicht. De Bingobroche is nu klaar voor gebruik.


Deze verfraaiing van uw voorkomen kunt u zowel alledaags of voor speciale gelegenheden dragen. Schrik niet als iemand u spontaan complimenteert over uw nieuwe sieraad, maar neem deze hartelijk in ontvangst.


Veel speldplezier en blijf ook vooral rondkijken naar alle andere mooie dingen om u heen.